Town house’ene er skabt i et spændende, men klassisk materialemix, hvor alle materialer er særligt udvalgt

Der har været fokus på at skabe flot æstetik, men i lige så høj grad på at skabe funktionelle leverum som føles naturlige at leve i og opfylder den moderne families krav om funktionalitet og design. Resultatet er unikke langtidsholdbare boliger med et klassisk look.

Download prospekt

I udviklingen af boligerne er der fokuseret på at skabe klassiske boliger af høj kvalitet, holdbarhed og design

Designlinjen er skabt af COPI Groups eget designteam med afsæt i ejendommens historie og særpræg. Alle tiltag er nøje afstemt i forhold til eksisterende detaljer, hvor designstilen balancerer mellem husets oprindelige detaljer og moderne, funktionelle boliger.

Jesper Brunander, grundlægger og aktionær, udtaler: “En enestående og karakteristisk ejendom for Gentofte, som stod tom i et årti siden politireformen i 2010. Konvertering af den gamle politigård har på alle måder været et yderst interessant projekt. Den historiske ejendom byder på mange oprindelige detaljer og særpræg, som er forsøgt bevaret på bedst mulig vis i renoveringsprocessen. Resultatet er nye boliger (rækkehuse i flere plan) med moderne funktionalitet og historisk sjæl. Ejendommen er nu bragt tilbage til dens storhedstid og bidrager med arkitektonisk værdi til nærområdet”.

Kontakt ejendomsmægler ved interesse og ydeligere information.

Kontakt Home projektsalg